SZEMÉLYI ASSZISZTENCIA ÉS ÜGYFÉLMENEDZSMENT

A vállalkozás versenyképességének meghatározó pillére a hatékony működés és az elégedett ügyfelek. Mikkel tudom ezt elősegíteni számodra?
Leveszem a válladról a napi, vagy heti szinten jelentkező adminisztratív feladatokat. Ezek apró, de időt és odafigyelést igénylő feladatok, amik a mókuskerékben sokszor talán eszedbe sem jutnak.

Tovább olvasok

MARKETING

A marketing és a piacok figyelése (hazai ÉS nemzetközi egyaránt) ma már elengedhetetlen részei a versenyképesség folyamatos megtartásának. Ezekkel mind-mind fokozod a versenyképességedet és alakítod a cégimázsodat.

Tovább olvasok

FORDÍTÁS ÉS TOLMÁCSOLÁS

Amennyiben terjeszkedsz, vagy eleve külföldi piacokra vagy külföldi ügyfelekre helyezed a hangsúlyt, elengedhetetlen a külföldi piacok feltérképezése, illetve az ügyfelekkel történő kommunikáció megfelelő nyelven és megfelelő protokoll szerinti kezelése. Az angol és francia gyakorlati nyelvtudás mellett francia gazdasági szakfordítói és angol gazdasági kommunikátor végzettséggel is rendelkezem. Számomra ismeretlen témákra pedig megbízható fordítóirodával működöm együtt.

Tovább olvasok